За нас

Фирма ”МОНД” е създадена през 1998 г. в с. Барутин, живописно селце в сърцето на Родопите, една от най-красивите планини в България. Започнала като предприятие за произвoдство на мебели от масивно дърво с малки мощности, фирмата в момента притежава много добри специалисти, работещи с машини от Германия, Австрия и Швейцария с програмно управление, които гарантират високо качество на произведения продукт.
Утвърден производител на мебели за обзавеждане на:
кухни, спални, детски стаи, дневни, антрета, офиси, ресторанти и хотели, като предлага пълен комплект услуги.
Ориентиране
В бъдещето ние строим промените в техниката и на пазара активно. Това ни осигурява фирмени  успехи и развитие. С това начинание предлагаме на нашите клиенти и иновативни решения, а на нашия персонал активни работни места. Приходите на фирмата осигуряват нашия растеж и финансовата ни независимост, същевременно създаваме работни места, които са много необходими за нашия район.
Отговорност
На нас е известно, че нашето начинание трябва да съвпада с обществените интереси. Нашите продукти и дейности служат преди всичко за сигурността и удобството на хората и за пестеливото използване на ресурсите на околната среда.
Инициатива и консегвентност
Ние работим по собствена инициатива с предприемаческа отговорност и сме консегвентни в преследването на нашите цели.
Нашите цели
Доверие и откритост
Ние информираме нашия персонал и бизнеспартньорите навреме и открито за важните начинания в нашата фирма и с това създаваме основата на доверие в общите ни работи.